Kaffe24

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kaffemaskin Leverandør

E-post Skriv ut PDF

Vi i Kaffe24 er totalleverandør av kaffemaskiner, kaffeautomater, espressomaskiner og vannkjølere. Vi har gode service -og vedlikeholdsavtaler som skal sørge for at kaffeautomaten i din bedrift er driftssiker.


- Ingrediensene våre er spesialtilpasset disse. Hos oss kan Dere leie eller kjøpe kaffemaskin. Her er noen av våre mest populære kaffemaskiner og varmdrikkeautomater med hele kaffebønner, instant kaffe, automatkaffe, sjokolade og topping (kaffemelk).


- Vår servicegrad skal gjøre at kundene føler at de får den best servicen, beste kaffen og dermed den beste totalopplevelsen.


- Vi kjøper inn kaffemaskiner og kaffeautomater fra en av europas ledende leverandører av serveringsautomater til både små og store bedrifter. Vi har tilberedt og servert velsmakende drikker i automater over mange år.Vårt hovedmål er at kundene skal ha kaffe med en av markedets ypperste kvaliteter.


- Kaffe -og vannautomater er et meget bra trivselsfremmende tiltak for både kunder som ansatte. Kvalitet og Høy Servicegrad skal kjennetegne alle våre produkter. Vi bestreber oss på å selge kaffemaskiner fra leverandører som er godkjent av Norsk Kaffeinformasjon (NKI).


- Det er vel langt å trekke det å si at vi garanterer deg mere fornøyde medarbeiderer, men vi kan love deg at duften av velsmakende kaffe og sjokolade på jobben gjør noe med atmosfæren.

 

- Fordelene ved å ha drikkeautomater på jobben er at ansatte får økt trivsel og dermed lavere fravær. Kundene får økt tålmodighet og dermed større toleranse. Dette er faktorer som øker de ansatte og kundenes totalopplevelse.

Våre samarbeidenende leverandører er som følge:

 

 

Her finner du våre kaffemaskiner for ferskbrygget kaffe, automatisk espresso, instant og juice. Til hotell, restauranter, kafeer, kontor og offentlige miljøer.

 

Leverandør av kaffemaskiner.

 

Rheavendors Group

Leverandør av kaffemskiner og kaffeautomater.


 

 

Escowa AB

Leverandør av vannkjølesystemer med kullsyre -og sprudlevann.


 

Leverandør av kaffe

 

Veromatic

Veromatic International BV ble grunnlagt i 1991 og ligger i Dordrecht. Siden starten har Veromatic utviklet seg til å bli en internasjonal aktør innen utvikling og produksjon av høykvalitets maskiner for varme og kalde drikker for det profesjonelle markedet.

Leverandør av kaffe, kaffemaskiner samt vannkjølesystemer med kullsyrevann.


 

Bravilor Bonamat AS

Smaken av kvalitet verden over. Importør av varmdrikkesystemer.


 

 

Siemens Finans

Vi forstår de utfordringer som virksomheter kan stå ovenfor. Med våre skreddersydde løsninger kan vi hjelpe deg med smart finansiering.


 

Kaffebrygg AS

Kaffebrygg er leverandør av kaffeautomater,kaffemaskiner,ingredienser og vannkjølere til bedrifter.For oss er det en selvfølge at kaffen fra en kaffeautomat skal være like god på jobben som hjemme eller på en kaffebar.

Vi leverer kaffemaskiner og ingredienser til alle typer bedrifter - fra små kontorer til større industri og produksjonsbedrifter. Kaffe er ofte noe av det første man tilbyr sine kunder og samarbeidspartnere.

 

 

 


ROGALAND KAFFEHUS

Kim Rurik Hart og Arne S. Aartun ønsker våre gode relasjoner og nye kunder velkommen til Rogaland Kaffehus AS. Grùndernes 20-års erfaring og rendyrket entusiasme innen kaffe og vann produkter skal komme alle våre kunder til gode i Rogaland.

Rogaland Kaffehus AS leverer alt innen kaffemaskiner, vannkjølere, vendingmaskiner, service og tilbehør. Brukervennlige produkter, service, driftsikkerthet, kvalitet, og ikke minst smak er øverste prioritet, levert med entusiasme.

 

Kaffemann

Kaffemann as består av en meget kompetent og positiv gjeng med mennesker som innehar betydelig kompetanse innenfor vårt fagfelt – nemlig å optimalisere varmdrikkløsninger til det norske arbeidsliv. Hos Kaffemann arbeider vi strukturert mot at våre samarbeidspartnere – kunder – skal få en bedre arbeidsdag, med positive pauser og avbrekk som sørger for at vi alle kan yte optimalt i vår jobb.

 

Autodrikk

Leverandør av kaffemaskiner, kaffeautomater og storhusholdningsutstyr.

 

Kontaktinformasjon

Andersens Automater
Tomasjordvegen 97
9024 Tomasjord
Telefon: +47 99 70 14 75
Epost: post(a)kaffe24.no
You are here: